Sunny Beach

Bulgaria
(Average 0 of 0 Ratings)

Sunny Beach este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc, situata la 35 de kilometri nord de Burgas, intr-un golf pitoresc, in apropiere de orașul Nessebar, de portul de iahturi al statiunii Sveti Vlas și de aeroportul international din Varna (30 kilometri).

Hoteluri Cazare

Destinatie Populara

Plaja statiunii are 10 kilometri lungime si, pe alocuri, peste 60 de metri latime, este acoperita cu nisip fin auriu, are dune naturale, iar intrarea in mare se face treptat. Statiunea Sunny Beach a fost distinsa cu prestigiosul Steag Albastru pentru mediul curat si pentru facilitatile ecologice oferite turistilor.

Atractii

Statiunea Sunny Beach mai este numita si „Children Beach”, datorita facilitatilor de distractie pentru copii. Alaturi de un climat bland, ape cristaline, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat si frumusetea parcurilor, statiunea ofera si bazine pentru copii, gradinite, plimbari cu ponei, carting, școli sportive, posibilitati de organizare a petrecerilor si concursurilor sportive. De asemenea, aici gasesti mai multe parcuri acvatice, printre care Action Aqua Park; Kuban Aqua Park; Aqua Paradise in Nessebar, langa Sunny Beach, Mini Aqua Park Piratii din Caraibe. Un alt punct major de atractie este Horrorwood (sau Casa bantuita), din fata hotelului Pirin. In statiune vei gasi si un hipodrom, cluburi de tenis, bowling si teren de minigolf.

Iar daca esti tanar si dorinic de distractie, viata de noapte din Sunny Beach este renumita in intreaga lume datorita petrecerilor cu artisti si DJ. Statiunea ofera peste 200 de restaurante, baruri cu muzica live, discoteci, cluburi de noapte, cafenele, cazinouri si baruri de karaoke. Cat despre plimbari si descoperiri istorice, principalele atractii in imprejurimile statiunii Sunny Beach sunt satul Sveti Vlas, partea istorica a orasului Nessebar, Nisipurile de Aur si Varna.

Complexul ofera programe culturale variate, cum ar fi de Festivalul International Orfeu de Aur, concerte de muzica pop, expozitii, concerte cu muzica folclorica si simfonica bulgara, concursuri de miss si multe altele. Sezonul turistic in Sunny Beach dureaza din mai pâna in octombrie, iar temperatura medie zilnica din timpul verii este de 27 °C. Datorita infrastructurii dezvoltate, a varietatii programelor de diverstisment si numeroaselor baruri si restaurante, statiunea atrage astazi multi turisti din intreaga lume.

OFERTE TRANSPORT

New
Addition

FromEUR €35

(0 Ratings)
Transport autocar – Vara
Bulgaria
  • No of Days:
  • People:

Traseu: Bucuresti - Giurgiu -Ruse - Balchik - Albena - Nisipurile de Aur - Constantin si Elena - Varna - Obzor - Sunny Beach, Nessebar si retur.

Citeste mai mult

FromEUR €40

(0 Ratings)
Transport autocar – 1 Mai
Bulgaria
  • No of Days:
  • People:

Traseu: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Balchik - Albena - Nisipurile de Aur - Constantin si Elena - Varna - Obzor - Sunny Beach, Nessebar si retur.

Citeste mai mult

FromEUR €40

(0 Ratings)
Transport autocar Paste
Bulgaria
  • No of Days:
  • People:

Traseu: Bucuresti - Giurgiu -Ruse - Balchik - Albena - Nisipurile de Aur - Constantin si Elena - Varna - Obzor - Sunny Beach, Nessebar si retur.

Citeste mai mult

FromEUR €79

(0 Ratings)
Transport autocar Turcia Vara
Turcia
  • No of Days:
  • People:

Traseu: Bucuresti - Giurgiu - Veliko Tarnovo - Stara Zagora - Edirne - Canakkale - Kusadasi - Milas - Bodrum - Marmaris si retur

Citeste mai mult

SERVICII

No Travellers Word

Lasa o impresie

Scrie o impresie despre Sunny Beach

Recomandarile noastre

Harta Sunny Beach

REZERVA ACUM